Annina van Logtestijn - Heimovaara

Mensen inspireren om vanuit andere perspectieven naar zichzelf en hun omgeving te kijken en daardoor groei mogelijkheden te ontdekken en te pakken, is mijn rol. Ik draag bij aan het welzijn én de effectiviteit van individuen en teams door hen te helpen om ‘verbonden te zijn’ - met zichzelf en met anderen - en van daaruit hun potentie te ontwikkelen én te benutten.

 

Als (team) coach en trainer, begeleid ik individuen en teams die vérder willen. Ik ga er vanuit dat je in staat bent om keuzes te maken die goed voor je zijn, mits je in staat bent om verbinding te maken met wat je voelt en wat je wezenlijk wil. Vanuit de connectie die ik heb met mijn coachees, stel ik (intuitieve) vragen die hen helpen inzicht te verwerven, keuzes te maken en stappen te zetten.

 

Als facilitator / procesregisseur beleef ik veel plezier aan het ontwerpen en begeleiden van maatwerk processen waarin individuen vanuit verbondenheid met elkaar en met het onderwerp zowel hun intuitieve en creatieve als analytische vermogens aanspreken om het gestelde doel te bereiken.

 

Inspireren en geïspireerd worden

Mensen met wie ik samenwerk, gebruiken de volgende woorden om mij te typeren: inlevend, enthousiast, inspirerend, toegewijd, voortvarend, gedreven, doelgericht, creatief, kundig.

Mijn inspiratie haal ik uit veel verschillende bronnen: de interactie met mensen, in beweging zijn in de prachtige natuur, muziek maken, lezen, allerlei kunst uitingen, spiritualiteit, gesprekken 'die ergens over gaan' (met bekenden én volslagen vreemden), de relatie met mijn fantastische man en prachtige kinderen, lekker eten en drinken. Ik tel mijn zegeningen...

 

Meer informatie over mijn curriculum vitae vind je op mijn Linkedin profiel