Levenspartners

Ik ben er voor levenspartners die elkaar beter willen begrijpen, om zo hun relatie te verdiepen, herstellen en verstevigen.

 

Tijdens dit proces maak ik gebruik van het unieke en diepgaande instrument van de Archetypische Analyse (Soul Essence Personality Theory).

 

Bij 'Archetypische coaching voor levenspartners' gaat het om het vergroten van het onderlinge begrip voor elkaars 'eigenaardigheden' - elkaars 'wezen'. Dit vormt het vertrekpunt voor het verdiepen,  verstevigen of herstellen van de verbinding tussen twee mensen.

 

Aan de hand van het Archetypische Assessment ontdekken de levenspartners hoe hun individuele constellatie van diepe persoonlijkeheidskenmerken leidt tot specifieke gedragingen en gedachten - en hoe die door de ander ervaren worden. In minimaal drie sessies werken we aan het oplossen van de mist die het helder waarnemen van elkaar bemoeilijkt. Ik ondersteun de partners om waardering voor hun verschillen op te brengen en bij de ontdekking van hoe ze elkaar kunnen helpen om '(zijn of haar) licht te leven'.

 

Voorwaarde om aan de slag te gaan met 'Archetypische coaching voor levenspartners' is de wil bij beide partners om aan de verbinding met elkaar te werken.