Referenties ‘Coaching’

Kim Verboven, Care Project Manager bij MSD b.v.

"De coaching door Annina heb ik als zeer waardevol ervaren. Haar coaching heeft me ontzettend veel inzicht gegeven, waar zit mijn potentieel, maar ook wat zijn de zaken waarop ik in de praktijk vaak vast loop. In korte tijd zet je grote stappen, doordat Annina de zaken heel gefaseerd uiteen zet aan de hand van het Archetypisch Assessment. Het resultaat voor mij: ik heb inzicht verworven, waardoor ik keuzes durf te maken en stappen zet in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Annina is erudiet, ze beschikt over een enorm intellect, gekoppeld aan een flinke dosis mensenkennis. Door haar uitstekende luistervermogen en het (door)vragen weet ze zaken op een dusdanige manier te vertalen,  waardoor ze meteen bij je binnenkomt. De volgende begrippen zijn typerend voor haar: toegewijd, gedreven, enthousiast, betrokken, inlevend, rust, professioneel. Maar bovenal een heel fijn en warm mens!!"

 

Diana Visser, Innovation manager food bij Purac

"Ik heb de coachingssessies als erg waardevol en inspirerend ervaren. Het Lumina Leader assessment met 360 graden feedback heeft me veel zelf-inzicht gegeven en was een goede basis voor het traject. Je pakte het er vaak bij om mijn gedrag en de interactie met anderen te verklaren. Tijdens de sessies, waarin we steeds werkten aan een concrete vraag die op dat moment speelde, leidde je me bijna vanzelf naar het antwoord toe door te blijven vragen. Het verraste me steeds weer dat het antwoord zo simpel en voor de hand liggend bleek te zijn. Verder maakte je dit nog concreter door samen een aantal opdrachten te formuleren waar ik mee aan de slag kon. Het coachingstraject heeft me veel bewuster gemaakt van het effect van mijn stijl/uitstraling op het gedrag van anderen. Ik blijk mijn impact op het gedrag van anderen enorm te kunnen vergroten."