Leef (je) Licht

Je vergroot jouw welzijn én je persoonlijke effectiviteit door te weten wie je bent en wat je drijft op zielsniveau. Je kunt jouw unieke potentie losmaken en je licht laten schijnen, door je bewust te zijn van je zielsessenties. Wanneer je die accepteert als unieke ‘dna code van je ziel’, zul je een gevoel van persoonlijke autonomie ervaren. Een ervaring van ‘geleid worden van binnenuit’. Veel mensen ervaren dit als ‘thuiskomen bij zichzelf’.

 

Ik help mensen in verbinding te komen met zichzelf door hen te coachen met behulp van het inzicht in hun ‘zielsessenties’. De basis voor dit coaching proces is het Assessment van Zielsessenties. Tijdens de coaching die erop volgt, werk je aan thema’s om ’(je) licht te leven’.

 

Het Assessment van Zielsessenties bestaat uit een Archetypische Impressie en twee sessies waarin we samen met behulp van coaching technieken de Archetypische Impressie valideren en duiden. De Archetypische Impressie is het resultaat van het uiteenrafelen van jouw energieën door een voor dit werk getraind medium. Dit gebeurt aan de hand van een foto. Ik werk hiervoor samen met Armecon uit Wenen.

 

Zelfbewustzijn + Zelfinzicht + Zelfvertrouwen = Welzijn, gezondheid en effectiviteit

Samen met Susanne Jungerhans verzorg ik het programma De Kracht van Zelfkennis. Een positief, ervaringsgericht programma voor persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Onze unieke samenwerking draait om de interactie tussen Lichaam, Ratio en Emotie.

Tijdens het programma leer je je meer bewust te zijn van de reactiepatronen van je lichaam, ratio en emotie. Vanuit dat bewustzijn onstaat inzicht in jezelf en wat jij nodig hebt om uit je leven te halen wat in je zit. Aan de hand van oefeningen die je tijdens de training en thuis doet, ervaar je jouw unieke potentie en wat jij nodig hebt om jouw gezondheid, welzijn en effectiviteit te vergroten. Deze ervaringen dragen bij aan het vergroten van jouw zelfvertrouwen.