Leef (je) Licht

Je vergroot jouw welzijn én je persoonlijke effectiviteit door te weten wie je bent en wat je drijft op zielsniveau. Je kunt jouw unieke potentie losmaken en je licht laten schijnen, door je bewust te zijn van je zielsessenties. Wanneer je die accepteert als unieke ‘dna code van je ziel’, zul je een gevoel van persoonlijke autonomie ervaren. Een ervaring van ‘geleid worden van binnenuit’. Veel mensen ervaren dit als ‘thuiskomen bij zichzelf’.

 

Ik help je in verbinding te komen met jezelf door je te coachen met behulp van de Archetypische Analyse. Deze analyse geeft je inzicht in de diepere lagen van je persoonlijkheid (zie het als het 'dna van je ziel'). De basis voor dit coaching proces is het Archetypische Assessment. Tijdens de coaching die erop volgt, werk je aan thema’s om ’(je) licht te leven’.

 

Het Archetypische Assessment bestaat uit een Archetypische Impressie en twee sessies waarin we samen met behulp van coaching technieken de Archetypische Impressie valideren en duiden. De Archetypische Impressie is het resultaat van het uiteenrafelen van jouw energieën door een voor dit werk getrainde onderzoeker. Dit gebeurt aan de hand van een foto. Ik werk hiervoor samen met Armecon uit Wenen.