Referenties ‘Teamontwikkeling’

Quote van Jan Willem van Crevel, Chief Operations Officer

"Wij werken sinds 2011 naar volle tevredenheid met Annina samen.

Doel van haar betrokkenheid is het helpen verbeteren van onze persoonlijke en teameffectiviteit. Ze is één van de professionals die we daarvoor inhuren en zij begeleidt met name onze software development groep. Ook heeft ze geholpen bij het oplossen van een teamconflict in onze vestiging in Noord-Amerika, meetings met het wereldwijde sales team gefaciliteerd en een meerdaags all-staff meeting in Salzburg begeleid.

Wij werken graag met Annina vanwege haar grote vakkennis en ervaring, haar intelligentie en haar vermogen om mensen vanuit vertrouwen en compassie te benaderen en tegelijkertijd wanneer nodig te confronteren of te wijzen op hun verantwoordelijkheden aan zichzelf, hun team en het bedrijf. We beleven ook veel plezier aan haar betrokkenheid bij ons bedrijf."


Quote van Gertjan Endedijk, directeur Stichting Nieuwe Veste in Breda:

"Annina van Logtestijn heeft stichting Nieuwe Veste begeleid bij het versterken van de rol van het management bij de uitvoering van de nieuwe strategie van de organisatie. Haar manier van werken kenmerkt zich door tegelijkertijd in te zetten op drie zaken die teamprestaties enorm kunnen verbeteren: gedragsstijlen van individuele teamleden, een scherpe focus op de te behalen resultaten van het team en feedback op zowel het proces van het gehele team alsmede de individuele inbreng van de teamleden.

 

De kracht van Annina is dat zij bovengenoemde drie aspecten zeer goed beheerst en er tegelijkertijd op kan sturen, waardoor er voor het team een meerwaarde ontstaat. Daarbij bewaakt zij de balans tussen het faciliteren van het proces enerzijds en sturing op de van te voren afgesproken doelen anderzijds. Doordat zij aan de voorkant met de voorzitter van het team uitgebreid opzet en doel bespreekt, blijft het verbeteren van de teamperformance het eigendom van het team zelf, waardoor de effectiviteit, ook na “terugkeer” in het dagelijkse werk hoog is.